Годишна равносметка 2021

Какво успях и какво не през изминалата 2021 година

През тази година успяхме да направим фирма за уеб и графичен дизайн – “Юдизайн БГ” ООД, където двамата с моя бизнес партньор, Мадлен Банчева, движим работата и сме насреща за дигиталните преживявания на клиенти – от лого дизайн, идентичност, през копирайтинг, до видеомонтаж и реклами.

През тази година успяхме да пуснем и импринт на “Юдизайн БГ” ООД – издателство “ЛитДизайн” и вече две книги са на бял свят: “Феята Пелота и омагьосаните хора” на Вера Недялкова и “На върха на пръстите” на Гергана Христова.

А преди няколко дни буквално успях да събера и ентусиазирани доброволци, с които започнахме електронното списание “Литературен дизайн”, където Ви срещаме с познати и непознати автори, с български и чуждестранни творци, публикуваме разкази, поезия, ревюта и още много рубрики, които да затвърдят любовта към книгите. Целта на “Литературен дизайн” е да се превърне в едно гостоприемно място на автори и читатели, което да дава уют и топлина. Заповядайте на страниците му: (линк).

И последно – през изминалата година гордост е дъщеря ми, която всеки ден доказва, че сме успели да насадим обич към литературата и четенето, а самата тя се справя отлично във II клас. А и отнесе няколко публикации от конкурси като на шега.

Не успях да завърша нито един от започнатите романи, но пък имам идеи за нови творби и за нови хоризонти.

Така че нека 2022 да е благосклонна и добра, здрава и щастливи за всички нас!

One thought on “Годишна равносметка 2021

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]