Годишна равносметка 2021

Какво успях и какво не през изминалата 2021 година

През тази година успяхме да направим фирма за уеб и графичен дизайн – “Юдизайн БГ” ООД, където двамата с моя бизнес партньор, Мадлен Банчева, движим работата и сме насреща за дигиталните преживявания на клиенти – от лого дизайн, идентичност, през копирайтинг, до видеомонтаж и реклами.

През тази година успяхме да пуснем и импринт на “Юдизайн БГ” ООД – издателство “ЛитДизайн” и вече две книги са на бял свят: “Феята Пелота и омагьосаните хора” на Вера Недялкова и “На върха на пръстите” на Гергана Христова.

А преди няколко дни буквално успях да събера и ентусиазирани доброволци, с които започнахме електронното списание “Литературен дизайн”, където Ви срещаме с познати и непознати автори, с български и чуждестранни творци, публикуваме разкази, поезия, ревюта и още много рубрики, които да затвърдят любовта към книгите. Целта на “Литературен дизайн” е да се превърне в едно гостоприемно място на автори и читатели, което да дава уют и топлина. Заповядайте на страниците му: (линк).

И последно – през изминалата година гордост е дъщеря ми, която всеки ден доказва, че сме успели да насадим обич към литературата и четенето, а самата тя се справя отлично във II клас. А и отнесе няколко публикации от конкурси като на шега.

Не успях да завърша нито един от започнатите романи, но пък имам идеи за нови творби и за нови хоризонти.

Така че нека 2022 да е благосклонна и добра, здрава и щастливи за всички нас!

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]