#ИграНаКниги – есенен дял

#ИграНаКниги ЕСЕН 2020


Здравейте, приятели!
Както обещах през пролетта, #ИграНаКниги започва в прекрасната, златиста есен. Есенният полусезон ще е в три кръга, логично продължение на пролетния дял от този giveaway.
В четвъртия кръг ще играете за „Брод през световете“, сборник издаден през 2016 от издателство „Монт“. Сборникът е с изцяло мои авторски разкази и ще срещнете разнообразни сюжети, разделени условно в четири раздела.

За да спечелите „Брод през световете“ има избор от два варианта:


Първият е да харесате авторова страница: https://www.facebook.com/val.popov1979 и да я споделите публично на стената си!


Вторият е да публикувате ваша снимка с любима книга, която четете на авторовата ми страница.

Някой от вас, който е изпълнил един от двата вариана, ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели книгата с автограф.  
Срокът на играта е от 28.09.2020 г. до 04.10.2020 г., а победителят ще бъде обявен в понеделник /05.10.2020 г/.

Можете да гледате тегленето на жребия ТУК.
Честито на късметлията!

5 КРЪГ

В 5 кръг от #ИграНаКниги ви очаква сборника „Ангелите нямат криле“. Повече за книгата, както и ревюта, можете да прочетете в страницата на книгата във goodreads.
Предпоследния кръг започва от 11.10.2020 и продължава до 23:59 ч. на 18.10.2020 г, а за да участвате в жребия, е нужно да оставите коментар под новината в самия сайт. Коментарът трябва да е заглавието на любимия ви разказ от моето творчество.
Ако имате въпроси, не се колебайте да ме питате на ЛС във ФБ.

Можете да гледате тегленето на жребия ТУК.
Честито на късметлията, който се сдоби с „Ангелите нямат криле“.

Последният шести кръг, който ще е за наградата „26 истории“, ще започне в Деня на народните будители – 01.11.2020 година.

12 thoughts on “#ИграНаКниги – есенен дял

    • val says:

      В този разказ заложих и на доста проучвания. Реално не е само измислена история, но пък си струваше, защото ми донесе награда 🙂

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]