Творчески тандем – Деси Нико & Вотан

Вече няколко месеца минаха откакто Деси Нико и аз започнахме заедно работа по различни проекти. До скоро бъдещето им тънеше в мъглите на неяснотата и многото въпросителни, но ето че в последните дни слънцето започна да пробива и гали с топлите си лъчи нашите творчески планове за осъществяването, на които хвърляме много усилия, енергия, труд, време и талант. Така че запознайте с Творчески тандем – Деси Нико & Вотан!

 

Деси Нико или Деси Николова – коя е тя?

Деси е автор на изключително многопластовия и актуален роман „Алиса и петък вечер“, с който миналата година спечели Националния конкурс за дебютна литература „Южна пролет“. Оттогава тя участва в най-различни стойностни инициативи като „Писател назаем„, „Как да станеш успешен автор?„, литературни четения, пише статии и разкази за различни печатни и онлайн списания. Освен това Деси е изключително слънчев, лъчезарен и упорит човек, който освен че знае какво иска, знае и как да го изпълни – стъпка по стъпка и с идея за няколко хода напред.

А кой съз аз?

Отново псевдоним – Вотан! Автор, който има издадени четири самостоятелни сборник със самостоятелни разкази в т.нар. спекулативни жанрове  като фантастика, хорър, фентъзи и мистерия, както и носител на няколко награди от различни конкурси.

 

Колаборация

Какво се случва, когато две такива лица като Деси и мен се срещнат? Започват да работят активно и отговорно за постигане на най-смелите си мечти, да си дават кураж, съвети, да обменят идеи и най-вече  да разперват криле!

Какво да очаквате?

На хоризонта и в съвсем обозримо бъдеще се очертава първата ми публикация в английски сборник с разкази, разбира се под марката #bghorror . Преводите на разказите ми ще бъдат дело на Деси Нико, лично одобрена от издателя, заради високото качество и художествено ниво.

А след това….

Работата продължава по различни други проекти, които движим от края на 2017 година, но е още рано да обявим, така че стойте на тази честота и стискайте палци, защото понякога е нужна малка щипка шанс, дори при перфектно съотношение на съставките за реализиране на труда ни.

А докато чакате, можете да следите:

Страницата на Деси Нико: https://www.facebook.com/dessi.nikko.9
Фейсбук страницата на „Алиса и петък вечер”: https://www.facebook.com/alisaipetak/
Уеб страницата „Алиса и петък вечер”: https://www.alisaipetak.com/
Фейсбук страница Вотан: https://www.facebook.com/val.popov1979/
Личната ми страница: https://www.facebook.com/votan1979
Уеб сайт: https://val-popov.com/

 

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]