Премиера на „Ангелите нямат криле“

На 16.11.2017 г. бе представянето на четвъртия самостоятелен сборник на Валентин Попов-Вотан „Ангелите нямат криле“ в бар „Road 66“, което протече с представяне и на дебютния сборник на Анна Гюрова „Градът на скелетите“. Събитието започна в 19:00 ч., а сред гостите бяха блогърите Стефани Евгениева, Калина Петрова, Екатерина Стоянова, Петър Панчев, радиожурналиста и писател Филип Данчев, известните поетеси Павлина Соколова и Ана Петрова, както и много други приятели на българската литература и хорър жанра.
Двойното литературно събитие протече в две части, а модератор на събитието бе Валентин Попов.
В първата част писателят и журналист Делян Маринов представи авторката Анна Гюрова и нейното произведение, а писателят и блогър Александър Цонков – Лостов прочете един разказ.
Във втората част думата за творбите и книгите на Валентин Попов имаха известната блогърка и влогърка Стефани Евгениева и писателката и редакторка на „Ангелите нямат криле“ Диана Петрова.
Събитието бе закрито около 20:00 ч. с думи на автора Вотан, след което гостите имаха възможност да поговорят в неформална обстановка с двамата писатели и да се сдобият с книги с личен автограф.

Снимки от представянето:

 

 

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]