„Fantasy Fairy-Tales“ – Полина Лъвчиева

Когато си купите (не се съмнявам, че имате колебания дали да се сдобиете с това бижу) книгата на Полина Лъвчиева – Lady Pol The Beloved, ще се докоснете до истинско съкровище. Изработката на самата книга е уникална, съкровище и произведение на изкуството. Корицата, буквите, милото посвещение, малкия червен печат създават усещане за ефирност и възвишена, нежна красота. Точно, каквато е и самата авторка!
Разгръщайки страниците и плъзгайки поглед по думите пред вас ще се издигнат вълшебни замъци, ще прошумоли елф в гората, мощно джудже ще ви погледне, а в далечината ще чуете барабаните на ордите орки, които приближават, сълзите на русалката ще ви трогнат, а Кралицата ще победи в любовта си.
Седемте приказки ще ви пренесат в друг свят, изключително леко и реално описан от майсторското перо на Поли.
Лични мои фаворити са „Морска песен“ и „Платното“. Последната приказка, както казва авторката е позитивния и щастлив край на сборника – преразказана реална история.
Тази книга освен, че е подходяща за любителите на истинското фентъзи, е подходяща и за техните малки деца, които ще се докоснат до вълшебствата, добрия вкус и изказ на една Дама на перото!

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]