Представяне на „Нощта срещу ноември“

На 26.04. 2014 г. бе представянето на първия ми сборник с разкази „Нощта срещу ноември“. Презентацията се състоя в бирария – градина „Хрубеш“ на бул. „Ботев“ в 18:30. Бяха поканени редица имена на българската проза и поезия като Бранимир Събев, Георги Връбчев, Явор Цанев, Сибин Майналовски, Ана Петрова и Адриан Лазаровски. За съжаления последният не можа да присъства, заради много ангажименти. Презентацията започна с няколко мои думи, след което същинската част бе поета от Диана Петрова (също писател и автор на ревюта).
Ето и част от презентацията:

Няколко думи казаха Явор Цанев – издател и именит писател с множество награди и Георги Връбчев – събрат по перо  и голям човек, а неформалната обстановка спомогна доброто настроение, гарнирано от студена бира и вкусни мезета от домакините от бирария „Хрубеш“.

Искам да благодаря и на всички приятели, които ме подкрепиха, както с присъствието си, така и със съвети, мнения, препоръки. Специални благодарности и на екипа за бързо реагиране – Диана Петрова, Любо Колевски, Евелина Иванова и Гергана Бързакова.

Leave a Reply

ВАЛЕНТИН ПОПОВ ПРЕДСТАВЯ
На 04.04.2014 от печат излезе "Нощта срещу ноември". За заявка: [contact-form-7 id="274" title="Popup"]